Mobile Spa Bantu Jana Pendapatan

Mudah, fleksibel dan mampu jana pendapatan yang lumayan. Itu adalah kelebihan yang dimiliki mobile spa TWB.

Mobile Spa TWB adalah sebuah projek spa tanpa kedai dan menggunakan 100% produk Shaklee. Mobile Spa TWB adalah projek untuk membantu kaum wanita ‘independent’ dan mampu jana pendapatan yang lumayan dengan teknik cari duit segera.

Ianya adalah peluang perniagaan dan keusahawanan yang terbuka luas bagi semua kaum wanita di pelbagai peringkat umur. Pelajar lepasan SPM, pelajar universiti, suri rumah, ibu tunggal, sudah memiliki pekerjaan tetap, penjawat awam mahupun bekerja di sektor swasta sangat digalakkan untuk menceburi bidang ini. Ianya boleh dijadikan sebagai pekerjaan tetap atau pekerjaan separuh masa.

” Mobile Spa TWB dilihat memiliki kelebihan masa yang lebih fleksibel dan tidak akan mengganggu masa sekiranya terikat dengan kerjaya atau keluarga. Ianya bergantung kepada tempahan pelanggan. Ia boleh diurus dari segi pengurusan waktu rawatan, tempat rawatan dan bilangan pelanggan yang akan menerima rawatan spa”

Ramai wanita yang telah berjaya menjana pendapat dengan Mobile Spa TWB. Kelebihan sebegini memberi peluang kepada kaum wanita menambah nilai dalam kehidupan mereka dan kehidupan orang lain. Ada diantara mereka yang berniat mahu membantu suami menambah pendapatan keluarga. Ada yang ingin tambah duit poket khususnya bagi pelajar-pelajar. Ada yang ingin membuat simpanan sendiri mahupun simpanan kecemasan hasil daripada pendapatan mobile spa. Ada juga yang ingin menambah nilai dalam diri dengan memiliki kemahiran sebegini disamping membina pengalaman. Secara tidak langsung, ilmu tersebut boleh dijadikan asas kepada peluang yang lebih besar, sebagai contoh menjadi ‘ Beautician Trainer’. Mengajar dan melatih ‘beautician’ baru yang menceburi bidang ini.

Mobile Spa TWB memiliki 6 penjuru pendapatan. Ia tidak ada dimana-mana kursus mobile spa yang lain setakat ini. Seandainya anda memiliki masalah dari sudut kesihatan atau kekangan anak untuk dijaga sepenuh masa misalannya dan menghalang anda melakukan rawatan spa, anda boleh fokus kepada penjuru pendapatan yang ke-2, ke-3, ke-4, ke-5 dan ke-6. Ingin tahu apa penjuru income yang lain?

Hubungi saya: 019-2292420

Mari saya kongsikan dengan anda kejayaan-kejayaan ahli TWB yang berjaya menjana pendapat lumayan mereka.

2 in 1. Sambil membuat rawatan spa, anda boleh close sale jual produk Shaklee. ” Buka mulut, buka kedai”
photo_2019-01-08_23-28-35
Dalam masa 2 minggu sahaja pendapatan mencecah RM1k

 

photo_2019-01-08_23-28-11
Pelanggan yang sama membuat temujanji buat kali ke-2
photo_2019-01-08_23-27-27
Mobile Spa TWB ada di Eygpt, Mesir. Seorang pelajar jurusan perubatan juga bijak mencari peluang
photo_2018-08-08_21-46-07
Memiliki ‘Instant cash’ sangat membantu para wanita. Kakak Jannah kongsikan rezeki bersama keluarga dan belanja adik di IPT

Mereka telah berjaya dan sedang menuju kejayaan yang lebih banyak lagi. Anda juga boleh seperti mereka.

Mari saya bantu anda jadi seperti mereka.

SehaSpa&Shaklee
019-2292420
Beautician Trainer
~Ubah nilai kehidupan dengan Mobile Spa TWB~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s