Saya Yang Dulu Bukan Yang Sekarang

Assalamualaikum.

Hai semua.

Jumpa lagi dalam entry kali ini. Macam tajuk lagu pulak tajuk entry hari ini. Cuba nyanyi sikit

” lalala…Aku yang dulu bukanlah yang sekarang…Dulu di tendang sekarang ku di sayang..lalala”
Ahhaa

Ok korang. Hari ni Seha nak share perubahan yang Seha alami lepas join bisnes Shaklee. Semuanya tak disangka. Unexpected. Doa dan harapan selalu minta Allah selesaikan masalah yang sedang dihadapi dan Allah tunaikan dan makbulkan melalui bisnes Shaklee. Allahuakhbar! Bertahun Seha hadapi masalah ni.

Masalah Seha ni masalah kebanyakan wanita. Masalah kulit muka.

JERAWAT
KUSAM
BERMINYAK

Banyak sangat produk yang Seha dah cuba. Sya_ _ _ a, D’her_ _ ,  D_ _rs, S_ f_, Garn_ _ r,
dan bermacam-macam lagi.

Sampai putus asa dan dah tak tahu nak buat apa dengan masalah muka. Kadang-kadang orang pandang kita lain macam ja. Nak bersembang macam tak confident, nak bercakap tak confident, nak mengajar pun tak yakin sampai ada murid yang tegur

“Cikgu…kenapa muka cikgu banyak bintik-bintik” oh anak muridku. Kenapa jujur sangat.

Ini muka Seha suatu masa dahulu. Sangat teruk. Boleh hilang confident, boleh hilang semangat dan mood setiap hari. Kalau nak bersembang dengan orang, cepat-cepat cakap supaya cepat tamat perbualan tu. Dan kalau boleh tak nak pandnag mata orang tu lama-lama. Tak nak tengok anak mata dia teroka muka kita tengok pipi, tengok dahi. Haha

Ujian betul waktu masalah muka ni. Allah sahaja yang tahu.

Dengan tak disangka-sangka suatu hari, Seha sedang cari satu part-time yang boleh isi masa sebelah petang sebab mengajar sekolah sebelah pagi. Ditakdirkan Allah terjumpa satu scroll fb Beautician Mobile Spa. Dalam kepala fikir mobile spa ni,

SANGAT MUDAH
SEKALI BUAT BOLEH DAPAT INCOME LUMAYAN
HIGH DEMAND
WANITA SANGAT SUKA

Tanpa fikir panjang, join kursus spa dibawah TWB. Time briefing baru tahu kursus spa TWB guna product hebat, Shaklee. Masa tu tak tahu apa-apa tentang Shaklee. Pernag nampak logo tapi tak tahu apa yang dijual, apa kelebihan dia, apa kelebihan shaklee.

MashaAllah, lepas briefing rasa ya Allah, hebatnya shaklee ni. Superb! Superb sangat. Dari segi kajian dia, testimoni, ketulenan dia, oranik, halal dan sangat berkesan pada semua orang.

Seha sebelum ni tak percaya supplement. Tapi percaya supplement boleh rosakkan buah pinggang. Tapi lepas briefing tentang spa dan shaklee, rasa tewas. Rasa macam ada suatu tarikan. Kena cuba juga product shaklee. Kena rasa. Betul bagus ke? Kajian dia hebat sangat ke?

Sebab Seha ada masalah muka, Seha cuba Set Cantik Shaklee. YOUTH skincare full set, Vitamin C dan ESP.

Wow! Hebat sangat kesan dia.Makin Seha guna makin rasa best. Sirius korang lain macam kesan dia.

Alhamdulillah. Seha syukur sangat-sangat sekarang muka semakin ok. Kawan-kawan perasan perubahan kulit muka Seha.

photo_2019-04-09_14-20-40.jpg

photo_2019-05-24_23-00-15.jpg

Ini lah fungsi ke tiga-tiga produk yang Seha pakai.

🌸 YOUTH skincare:
Membersih sepenuhnya, menyerap dan menyingkirkan minyak pada kulit wajah, melembapkan kulit, bebas kulit kusam, memberi nutrisi dan nutrien pada wajah, melindungi daripad UVA dab UVB selama 12 jam, menyokong penghasilan kolagen, mencerahkan kulit, mengecilkan pori-pori, mengurangkan penuaan kulit dan menggalakkan penghasilan kulit, memudarkan jeragat.
cropped-cropped-00p325_youth-repair-set2-1.png

 

🌸 ESP :
Bagus untuk parut lama, hitam & berlubang. Bantu untuk kawal selera makan, capai berat ideal, cerahkan kulit,milk booster,energy booster, shape-up, bagus untuk ibu mengandung etc.

esp-soy-protein.png

🌸 Vitamin C Plus :
Bagus untuk kecutkan jerawat, tona lebih sekata & cerah, glowing, radiant,kulit sensitif,allergic,resdung, eczema, tingkatkan imunisasi badan dsb.
vita-c-plus.png

Inilah kelebihan shaklee. Bukan sahaja bantu ubah kewangan tapi mampu ubah kehidupan korang. Mampu berikan kesihatan yang lebih baik dan ubah hidup jadi lebih gembira dan yang pastinya Shaklee selamat, oranik, 100% vegan dan halal digunakan.

Shaklee…Always work! Always green!

Annasehah
0192292420
Jom shaklee!

Atau klik Hubungi Seha untuk Seha explain more tentang bisnes Shaklee dan kelebihan Shaklee

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s