Pakej Pilihan Program Detox Jutawan

Assalamualaikum apa khabar sahabat Seha

Semoga anda sentiasa happy dan suka dengan apa yang anda lakukan.

Sebelum ni Seha kongsikan kelebihan detox Shaklee dalam program detox jutawan . Apa yang best join Team Jutawan Entry kali ini Seha nak kongsikan pula 2 pakej pilihan yang anda boleh pilih dalam program detox jutawan.

Setiap pakej ni ada kelebihan masing-masing dan ada kebaikan tersendiri tetapi pakej ke-2 extra sikit lah dia punya manfaat.

Pakej-pakej tersebut ialah:

1) Pakej Gold Set

2) Pakej Platinum Set

Program detox jutawan adalah program detox shaklee. Sebab itu kita gunakan supplement shaklee dalam program detox. Kita menggunakan supplement untuk membantu organ detox menjalankan fungsinya secara optimum sebelum, semasa dan selepas detox. Selain daripada itu, supplement diperlukan untuk memenuhi ruang gap nutrisi dalam badan semasa proses detox berlaku. Supplement sangat penting semasa detox. Tanpa supplement badan jadi tidak selesa semasa detox berlaku.

Back to out topik pilihan pakej dalam program detox.

Apa yang ada dalam pakej 1 (Gold Set):photo_2019-09-10_09-48-42Ini adalah senarai supplement yang ada dalam Gold Set:

1) Herb-Lax
2) ALfalfa Complex
3) Energizing Soy Protein
4) Dtx Complex
5) Papermint Ginger Plus

Kelebihan Pakej 1:
1)Buang lemak dan menjaga kesihatan kolestrol
2) Turunkan berat badan dan kempiskan perut
3) Kurangkan ‘craving’ manis
4) Kurangkan angin dan perut sebu serta selesaikan masalah gastrik
5) Memberikan bekalan protin pada badan dan rasa kenyang yang lebih lama
6) Membantu selesaikan masalah badan mengelebeh.

Apa yang ada dalam Pakej 2 (Platinum Set):photo_2019-09-10_09-48-45Ini pula senarai supplement yang digunakan dalam pakej 2

1) Herb-Lax
2) ALfalfa Complex
3) Energizing Soy Protein
4) Dtx Complex
5) Papermint Ginger Plus

Kelebihan Pakej 2:
1)Buang lemak dan menjaga kesihatan kolestrol
2) Turunkan berat badan dan kempiskan perut
3) Kurangkan ‘craving’ manis
4) Kurangkan angin dan perut sebu serta selesaikan masalah gastrik
5) Memberikan bekalan protin pada badan dan rasa kenyang yang lebih lama
6) Membantu selesaikan masalah badan mengelebeh
7) Membantu dalam pengeluaran toksin yang lebih efisien
8) Mengurangkan peratusan lemak yang tersimpan, juga membantu mengurangkan trigliserida dan kolestrol
9) Mempercepatkan pengurangan berat badan dengan membaiki kesihatan usus kecil dan peningkatan bakteria baik
10) Meningkatkan kadar metabolisme dan mengurangkan risiko obesiti dan berat berlebihan
11) Memberi kesihatan menyeluruh termasuklah sistem hormon sihat
12) Fungsi sel yang lebih sihat, menggalak proses detox
13) Sel menjadi lebih bertenaga
14) Membantu mengawal hormon leptin yang menyebabkan rasa lapar dan keinginan makan yang kuat.

Ini 2 pakej ohsem yang ada dalam program detox jutawan (detox shaklee). Adakah anda akan dibiarkan detox sendiri-sendiri. Hehe.

Jangan risau, dalam program detox jutawan kita akan buat bersama-sama. Dalam 17 hari anda dah boleh nampak kesan. Success Story Jom Detox Jutawan – 5 Testimoni Detox Jutawan

Tidak menggunakan masa berbulan-bulan untuk nampak kesan. Dalam beberapa hari boleh nampak kesan. 17 hari ada yang lost 10 kg.

Uish. Tercabar rasa!

Dalam program detox jutawan ni anda akan di pantau oleh coaches. Ia program yang sangat tersusun dan telah disahkan oleh doktor dan ahli nutrisi. 

 

Ia adalah program selama 17 hari. Ada 3 fasa:

🍀 Fasa 1 (Pre-Detox): Tempoh untuk prepare tempoh detox. Untuk kita ubah mindset

🍀Fasa 2 (Detox): Tempoh kita detox dengan meal plan yang telah disediakan.

🍀 Fasa 3 (Post-Detox): siapa yang buat Detox betul-betul. Akan dapat result badan lebih cergas, berat badan continues turun, kulit cantik, nampak lebih muda. Just name it.

Bila join program #JomDetox, apa yang anda semua akan dapat?

1) Support group yang aktif selama 17 hari. Pakat kurus ramai-ramai baru syok! Buat dengan gembira dan tak stress langsung.

2) Dapat guide, info dan monitoring dari Detox Coach bertauliah. Ada masalah boleh tanya. Tiadalah korang murung makan pisang sorang-sorang

3) Ada detox meal plan oleh nutritionist bertauliah, approved by doctor. Ada reason di sebalik menu tiap hari. Program ni bantu ubah lifestyle kepada healthy lifestyle. Jadi rutin diri. HABIT

4) Program detox ni fokus buang toksin berkurun dalam badan yang boleh sebabkan sakit kronik. Bonus turun berat, kulit cantik dan badan sihat.

5) Ada guide step by step setiap hari. Hanya ikut betul-betul setiap step. InsyaAllah banyak turun berat dan inchloss.

6) Dapat guide senaman yang betul. Nak kecikkan bahagian mana? Haaa sila buat senaman yang dicadangkan.

7) Bila turun berat automatik muka makin cantik & hensem, kulit glowing dan nampak makin muda. Ni paling best!

Mudah ke mudah bila jelas 2 pakej pilihan yang ada dalam program detox Shaklee bawah program Jom Detox Jutawan?

Mudah kan.

Jangan pening-pening. Seha sedia membantu. Boleh hubungi Seha ok.

Annasehah
0192292420
Jom detox!

Post navigation

Leave a Reply

Fasa 3 (Post-Detox): siapa yang buat Detox betul-betul. Akan dapat result badan lebih cergas, berat badan continues turun, kulit cantik, nampak lebih muda. Just name it.

Bila join program #JomDetox, apa yang anda semua akan dapat?

1) Support group yang aktif selama 17 hari. Pakat kurus ramai-ramai baru syok! Buat dengan gembira dan tak stress langsung.

2) Dapat guide, info dan monitoring dari Detox Coach bertauliah. Ada masalah boleh tanya. Tiadalah korang murung makan pisang sorang-sorang

3) Ada detox meal plan oleh nutritionist bertauliah, approved by doctor. Ada reason di sebalik menu tiap hari. Program ni bantu ubah lifestyle kepada healthy lifestyle. Jadi rutin diri. HABIT

4) Program detox ni fokus buang toksin berkurun dalam badan yang boleh sebabkan sakit kronik. Bonus turun berat, kulit cantik dan badan sihat.

5) Ada guide step by step setiap hari. Hanya ikut betul-betul setiap step. InsyaAllah banyak turun berat dan inchloss.

6) Dapat guide senaman yang betul. Nak kecikkan bahagian mana? Haaa sila buat senaman yang dicadangkan.

7) Bila turun berat automatik muka makin cantik & hensem, kulit glowing dan nampak makin muda. Ni paling best!

Mudah ke mudah bila dah tahu cara nak join program detox Shaklee bawah program Jom Detox Jutawan?

Mudah kan.

Jangan pening-pening. Seha sedia membantu. Boleh hubungi Seha ok kawan-kawan

Annasehah
0192292420
Jom detox!

Post navigation

Leave a Reply

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s